Govedarica: Smatram da je David ubijen

3
BANJALUKA – Šef Kluba SDS-a Vukota Govedarica smatra da najmanje jedna osoba iz Vlade zna da li je sve rađeno u skladu sa zakonom i odgovorno u istrazi u predmetu Davida Dragičevića.

On je dodao da je siguran da je ta osoba ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač, ali da to možda zna i premijer Srpske Željka Cvijanović.

“Nemam sumnju da znate šta se sve desilo u slučaju tragičnog gubitka mladog života u Banjaluci”, rekao je Govedarica.

On je uvjeren da je istraga rađena neprofesionalno i smatra da je David ubijen.

“To je moje mišljenje i iznosim ga u ovom parlamentu, javno ga saopštavam za razliku od mnogih koji nemaju ovdje hrabrost da iznesu svoje mišljenje”, rekao je Govedarica i upitao Lukača ko je zakazao i zbog čega konferenciju za novinare 26. marta na kojoj je učestvovao načelnik jedne od uprava MUP-a i patolog.

Kasipović: Tužilaštvo treba da završi svoj posao

Ministar pravde Republike Srpske Anton Kasipović rekao je večeras da tužilaštvo mora završiti svoj posao kada je riječ o tragičnoj smrti Davida Dragičevića i pozvao narodne poslanike da ne prebacuju odgovornost na nekog drugog.

“Jedina uloga Vlade jeste da ako treba resursa vidimo šta je to i da ne štedimo i dođemo do istine”, rekao je Kasipović na posebnoj sjednici na kojoj se razmatra stanje bezbjednosti u Banjaluci i Srpskoj – „Pravda za Davida – pravda za sve“.

Poslanik PDP-a Milan Švraka smatra da bi raspravu trebalo da vode, prije svega kao roditelji, jer je činjenica da su svi ovdje radi pravde i istine.

On je naveo da nije zanemarljiv broj onih koji podržavaju grupu “Pravda za Davida” i da je to posljedica nepovjerenja u institucije.

“Povjerenje je narušeno zbog svega što se dešava u protekla dva mjeseca”, rekao je Švraka.

3 KOMENTARA

  1. Hmm it appears like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll just sum it up what I
    wrote and say, I'm thoroughly enjoying your blog.
    I as well am an aspiring blog blogger but I'm still
    new to everything. Do you have any tips and
    hints for first-time blog writers? I'd really appreciate it.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime