Stevandić: Bolja rješenja za Srpsku

0

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je sinoć da je ova stranka najkvalitetniji dio trenutnih programa nacionalne i ekonomske politike, kako onoga što radi za predstavljanje Srpske u Sarajevu tako i onog što predstavlja kao novu energiju u Republici.

Stevandić je na konvenciji Opštinskog odbora u Prnjavoru rekao da je ta energija, koja se nalazi u programu Ujedinjene Srpske, raspoređena od poljoprivrede, energetike, IT sektora, turizma, usluga i da su prvi izašli sa svojim programom – Nova energija za novo zapošljavanje.

– Večeras smo u Prnjavoru gdje predstavljamo kandidate i bolja rješenja za Republiku Srpsku. Za nekoliko dana ćemo imati i centralnu konvenciju u Gradišci – rekao je on.

Predsjednik Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske u Prnjavoru Živko Milijaš rekao je da je večerašnja konvencija pokazala kolika je politička moć ove stranke.

– Njena snaga je i u novim članovima koji nam se unazad dvije godine neprestano priključuju zbog našeg programa kao i aktivnosti u lokalnoj zajednici – rekao je Milijaš.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime