Kako je prošao susret gradonačelnika Zagreba sa Draganom Džajićem, Dušanom Savićem i mitropolitom Porfirijem

0
Дра­ган Џа­јић, Ду­шан Са­вић, Ми­лан Бан­дић, Штеф Грос и ми­тро­по­лит Пор­фи­ри­је (Фо­то А. Апо­сто­лов­ски)
Zagreb – Šta se dogodi kada Dragan Džajić i Dušan Savić dođu u prestonicu Hrvatske? Seli su u kafić u strogom centru, a konobari koji su donosili piće i gosti nisu skrivali iznenađenje: „Džaja i Dule su stigli”, čuo se žamor. Nekoliko ljudi ih je fotografisalo. Mitropolit zagrebačko-ljubljanski Porfirije i zagrebački advokat Veljko Miljević, koji u spektakularnom sudskom procesu zastupa Zdravka Mamića, sedeli su sa legendarnim igračima Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije. Trebalo je da i čuveni Maminjo, tvorac moćnog Dinama u poslednjoj deceniji, bude sa njima, ali je te večeri zakazao iznenadnu konferenciju za štampu, naslućujući da će prvostepena presuda koju je iščekivao biti nepovoljna po njega.

Mobilni telefon Veljka Miljevića je zazvonio, a kada se jedan od najčuvenijih hrvatskih advokata javio, telefon je dao Draganu Džajiću.

– Prijatelju moj, ne mogu biti s tobom i Duletom, ali vas sve volim – čuo se Mamićev glas.

Kada Mamić govori, ne trebaju prislušni uređaji. On toliko viče da su razgovor mogli da čuju svi u restoranu. Džaja mu je rekao da je uz njega, da će sve biti u redu, a zatim telefon pružio Duletu Saviću.

– Drži se, Maminjo, brate naš rođeni, pobedićeš! – viknuo je Dule.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime