Popodne sa TRAGIČNIM ishodom PREMINUO od uboda STRŠLJENA

0

Banjalučanin Igor Ajnzebart (42), poznat po nadimku Hojza, stradao je od uboda stršljena juče oko 14 sati na izletištu Lendrin Mlin u banjalučkom naselju Lazarevo na obali Vrbasa, saznaje Srpskainfo.

Drama se odigrala za nekoliko minuta pred očima njegovog sina tinejdžera. Unesrećenom nije mogla pomoći ni penzionisana medicinska sestra, koja je bila pored njega, a ni Hitna koja je stigla u rekordnom roku. Ljekari su mogli samo potvrditi smrt.

– Samo je rekao “ujeo me stršljen, a ja sam alergičan” i pao. Nije više i stao, nakon nekoliko minuta je prestao da diše – kaže sagovornik Srpskainfo koji je prisustvovao nesreći.

Portparolka Doma zdravlja Bnajaluka Dijana Ožegović potvrdila je da je ekipa Službe hitne pomoći na teren izašla juče oko 14, 30.

– Kada je ekipa stigla, on već nije davao znakove života. Bila je u pitanju takva alergijska reakcija, da ga je bilo nemoguće spasiti- kaže Ožegovićeva.

Foto: Srpskainfo/RAS Srbija

Kako navode sagovornici Srpskainfo bio je to slučaj alergijskog šoka kao iz udžbenika, a reakcija tijela na ubod insekta je bila nevjerovatno brza i nemilosrdna.

– Pokušali smo ga reanimirati, dati mu vještačko disanje, sve smo pokušali, ali nije vrijedilo. Na naše oči je otok rastao i gušio ga. Najstrašnije je što je to gledao njegov sin – kaže naš sagovornik. Dodaje da vjeruje da Hojzi poslije ovakvog uboda ne bi bilo spasa, “čak ni da se to desilo usred bolnice”.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime