Nezapamćena tragedija: S rođendanskog slavlja direktno u SMRT. Mladić (25) otišao da pomuze krave, iz štale se nije vratio

0

Slobodan Adamov (25), fudbaler iz Melenaca kod Zrenjanina, poginuo je u nedjelju ujutru dok je muzao krave u štali.

Igrač FK Rusanda iz Melenaca najvjerovatnije je umro od strujnog udara, jer ga je otac Ivica pronašao pored uključene električne muzilice.

Nezapamćena tragedija u Melencima pored Zrenjanina dogodila se 17. juna oko šest ujutro. Slobodan je u subotu, 16. juna, sa drugovima i djevojkom proslavio 25. rođendan.

Slavlje je potrajalo do ranih jutarnjih sati i niko nije mogao da pretpostavi šta će se kobnog nedjeljnog jutra dogoditi u kući porodice Adamov.

Nesretni mladić nije otišao da spava, već da pomuze krave, da bi poštedio mlađeg brata Ivana. Nažalost, iz štale se nije vratio.

“Porodica Adamov je za primjer u Melencima. Kad sam čula šta se dogodilo, nisam znala da je to naš Boba. Mislila sam da ću se srušiti tog momenta. Otišao je da pomuze kravu i nije se vratio. Struja ga je ubila. Kako i šta se dogodilo tog momenta, ne znam. Pored njega niko nije bio i nije znao da kaže. Otac Ivica ga je pronašao. Bio je divno dete, trebalo je uskoro da se ženi. Velika je to tragedija”, kroz suze priča Marija Mirosavljev (84), bliska prijateljica porodice Adamov.

Slobodanove kolege iz FK Rusanda kažu da je bio dobar fudbaler, a prije svega dobar prijatelj i vedar čovjek.

Nesrećnog mladića su u nedjelju na groblju u Melencima na vječni počinak ispratili roditelji, braća blizanci Ivan i Milan Adamov (21), rodbina, prijatelji, kolege iz fudbalskih klubova iz Melenaca, Kumana, Stajićeva, kao i kolege iz firme u kojoj je trebalo da počne da radi.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime