Srbija ulaže žalbu na meč sa Švajcarskom

0
RUSSIA SOCCER FIFA WORLD CUP 2018

Fudbalski savez  Srbije poslao je žalbu na adresu Svjetske fudbalske federacije, jer smatra da je reprezentacija oštećena suđenjem Nijemca Feliksa Briha!

Savo Milošević, potpredsednik FSS, otkrio je tu informaciju nakon utakmice sa Švajcarskom, najviše zbog spornog penala koji nije dosuđen nad Aleksandrom Mitrovićem u 66. minuti.

-Već smo obavili  razgovore, zvaničnu žalbu na adresu FIFA smo uložili. Nikad nisam tražio opravdanja, izgubili smo mnogo utakmica, i još ćemo… Ali, uveden je VAR sistem. Da doživimo u dvije utakmice slične situacije. I protiv Kostarike nije pozvan VAR, ovog puta je malo skandaloznija odluka. Gospodin je dosudio kontrafaul. Zašto smo uveli taj VAR? Imaju prilike da po pet, 10 puta pregledaju snimak. I ovi na terenu su griješili, ali kad čuju iz VAR sobe šta treba, onda moraju da reaguju. Jako je teško, ispada da je samo  jedan detalj odlučio, ali ipak, mogli smo i mi da povedemo poslije toga sa 2:1. Sada pričamo o loših 10 minuta u finišu, a niko ne govori o tome kako smo “razbili” Švajcarsku u 70 minuta igre uz konstantno tendenciozno suđenje. Prvi naš start – žuti karton, a onda i drugi i treći… – naveo je Savo Milošević za Blic.

Takođe će biti uložena žalba zbog provokacija na političkoj osnovi, kada su oba gola proslavljena pokazivanjem “albanskog orla”.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime