MODNI KREATOR OSUMNJIČEN ZA SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE DJEČAKA Policija prečešljala stan Darka Kostića, ono što su pronašli poslato na HITNE ANALIZE

0

U stanu modnog kreatora Darka Kostića policija je pronašla papiriće za koje se sumnja da imaju tragove droge, saznaje “Blic”.

Prema saznanjima “Blica” stan na Novom Beogradu u kojem živi modni kreator, a koji je uhapšen zbog sumnje da je seksualno uznemiravao maloljetnika L. J, inače učesnika emisije “Neki novi klinci”, ali i mladića Š. B. (22) kojem je davao i kokain, policija je temeljno pretresla, prilikom čega je pronađeno nekoliko tragova za koje se sumnja da su od kokaina i drugih opojnih droga.

– U pitanju su papirići i oni su poslati na analize. Takođe, bilo je još nekoliko tragova za koje se sumnja da su od droga. U narednim danima, kada stignu rezultati analiza, biće poznato da li je Kostić u svom stanu imao kokain i druge droge, što je policiji ispričao i mladić Š. B. koji je takođe dizajnera prijavio za nedozvoljene polne radnje – kaže izvor “Blica” iz istrage.

Policija je, takođe, uzela snimke sa video nadzora iz zgrade u kojoj Kostić živi, kao i izjavu od portira koji u njoj radi.

– Tražen je i njegov listing za telefon, a i sam telefon će se vještačiti – kaže naš sagovornik.

Njemu se na teret stavljaju čak tri krivična djela: polno uznemiravanje, nedozvoljene polne radnje i omogućavanje uživanja opojnih droga. Na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu branio se ćutanjem, a sud mu je odredio pritvor do 30 dana kako ne bi uticao na svjedoke.

Kostić je u petak uhapšen zbog polnog uznemiravanja maloljetnika L. J. (15) koji ga je prijavio policiji. Nakon što je ovaj slučaj dospjeo u javnost, policiji se javio još jedan mladić, inače punoljetan, koji je dizanera prijavio za napastvovanje pod dejstvom narkotika.

Sumnja se da je Kostić maloletnog L. J. dodao kao prijatelja na Facebooku, gdje su se potom dopisivali, da bi Kostić ubrzo dječaku ponudio da dođe kod njega da ga slika za modni editorijal, nudeći mu za svaku napravljenu sliku po 50 evra.

– Dječak je 14. juna došao u Kostićev stan, a on mu je rekao da se skine go i da legne pored njega. Kada je L. J. to odbio, modni kreator je pokušao da ga privuče sebi, ali se dečak otrgao i pobjegao – kaže izvor “Blica”.

A kako se sumnja, samo pet dana ranije, Kostić je u svom stanu napastvovao mladića Š. B. (22), kom je prije toga dao kokain.

– Kako je mladić ispričao on je Kostića pozvao nakon što je dobio njegov broj od poznanika kako bi od njega nabavio kokain. Našao se sa dizajnerom, a on ga je odmah pozvao kod sebe u stan. Tamo mu je dao da povuče crtu kokaina, a onda ga dodirivao po intimnim dijelovima tijela. I on je uspjeo da se izvuče i pobjegne – objašnjava sagovornik “Blica”.

Kako saznajemo, policiji se javilo još nekoliko mladića, svi sa sličnim pričama, koji tvrde da ih je Kostić napastvovao. U narednim danima oni će biti saslušani.

Podvaljivao i kamagru

Kako kaže izvor “Blica” upoznat sa istragom sumnja se da je Kostić maloljetnom L. J. (15) jednom prilikom dao “kamagru”, sredstvo za potenciju, što je dječak tek kasnije saznao.

– Porukama u mobilnom telefonu Kostića otkrivene su poruke gdje ga je dječak napadao što mu je Kostić krišom dao kamagru – kaže izvor “Blica”.

Inače, ovo nije prvi put da Kostić ima veze sa opijatima. Naime, on je ranije privođen zbog posjedovanja narkotika, gdje mu je u stanu pored kokaina pronađena i takozvana droga za silovanje, čija je oznaka GHB.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime