MALEŠEVIĆ: VELIKI BROJ NOVIH ČLANOVA GARANT OSTVARENJA IZBORNIH PLANOVA

0

PRNJAVOR, 16. jula – Potpredsjednik DNS-a Dane Malešević rekao je da je sve veći broj novih članova koji pristupaju ovoj stranci garant da će biti ostvaren zacrtani plan na predstojećim izborima o osvajanju oko 100.000 glasova i izboru 12 do 15 poslanika.
Malešević, koji je prisustvovao uručenju 170 pristupnih kartica novim članovima Opštinskog odbora DNS u Prnjavoru, rekao je da to onda garantuje i veće učešće ove stranke u vlasti i veći uticaj na donošenje bitnih odluka za Republiku Srpsku i njene građane.

“To znači i veći uticaj na to da će odluke koje donesemo doprinijeti da mladi po završetku školovanja zaposlenje pronalaze u Republici Srpskoj, da ostaju ovdje, jer onda sve što se radi ima smisla. Sve ima smisla ako imamo stanovnike koji će nastaviti da izgrađuju Srpsku”, poručio je Malešević.

On je podsjetio da se na listi ove stranke za narodne poslanike na predstojećim izborima nalaze tri kandidata iz Prnjavora.

Predsjednik OO DNS Prnjavor Dragan Radić rekao je da je učlanjenje 170 novih članova dokaz odlučne i principijelne politike koju DNS vodi i potvrda da će ova politička partija imati dobru budućnost.

“Ponosni smo što je veliki broj mladih prepoznao našu politiku i koji smatraju da kroz svoje političko djelovanje mogu doprinijeti pozitivnim promjenama u društvu”, rekao je Radić.

On kaže da se DNS na političkom nebu Republike Srpske i BiH pozicionira kao nezaobilazan faktor, a tako i odbor u Prnjavoru ide istim stazama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime