ŽENE SVE VEĆA OPASNOST NA DRUMOVIMA SRPSKE Zbog divljanja na putu, uhapšena djevojka (23) sa tri promila alkohola

0

Aleksandra K. (23) iz Banjaluke privedena je sinoć nakon što je policija, zbog nasilničke vožnje, zaustavila njen “folksvagen polo” i alko-testom joj izmjerila 2,95 promila u dahu.

Pijana djevojka potom je uhapšena i odvedena u Policijsku stanicu Potkozarje, gdje je tokom sprovođenja glavom udarila policajku, pa će osim prekršajnog naloga dobiti i krivičnu prijavu zbog napada na službeno lice.

Kako saznaje SrpskaCafe osumnjičena Aleksandra K. prethodno je “divljala” automobilom po drumovima u Potkozarju, zbog čega su se građani više puta žalili policiji.

Kada su uočili vozilo na koje se građani žale policajci su uspjeli da ga zaustave i iznenadili su se kada su za volanom zatekli djevojku. Šok je bio još veći nakon što je ona “naduvala” 2,95 promila zbog čega je morala na triježnjenje u policiju. Međutim, tu nije bio kraj iznenađenjima jer je po dolasku u PS Potkozarje pijana djevojka glavom u glavu udarila policajku koja ju je sprovodila.

– Tokom sprovođena djevojka je napala policijsku službenicu i nanijela joj povrede glave, pa će protiv nje biti podnesen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci zbog sumnje da je počinila krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju dužnosti – rekla je portparol PU Banjaluka Marija Markanović.

Nakon što se otrijeznila, djevojka je puštena na slobodu.

(srpskacafe.com)

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime