Srijeda, 19 Juna, 2024

Ovaj napitak zovu TEČNO ZLATO: Star je 2.000 godina, JEFTIN, i razbudiće vas BOLJE OD KAFE

0
KOMBUHAFOTO: PROFIMEDIA

Ako tražite napitak koji će vas razbuditi bolje od kafe, očistiti otrove bolje od zelenog čaja i podići vam imunitet za tren, onda,ako već niste probali, morate da probate kambuhu!

Reč je o čajnoj pečurki od koje se dobija pravo tečno zlato. Kombuha je poznata duže od 2.000 godina, a zahvaljujući putnicima uspela je da se iz Azije probije do Evrope gde je sve više poštuju baš kao zlato.

Ovaj drevni napitak savršen je za letnje vrućine
OVAJ DREVNI NAPITAK SAVRŠEN JE ZA LETNJE VRUĆINEFOTO: PROFIMEDIA

Ako ste u potrazi za savršenim napitkom, a usput još bolujete ili imate simptome: dijabeteas, hemoroida, ateroskleroze, gihta, reume, vrtoglavice, demencije, spore probave i zatvora, ekceme na koži, usporenog rada jetre, gojaznosti… sve to leči upravo kombuha.

Zlato za organizam, metabolizam, vitalnost i savršen osećaj. Sve to i još puno više, od gljive od koje se pravi čudesni istoimeni napitak.

Zlatna doza je malo zelenog i malo crnog čaja, šećer i dobre bakterije iz ove pečurke, a kad se pripremi, iz pečurke izlazi malo fermentisanog alkohola pa se zato i naziva napitkom za odrasle.

Takođe, kombuhu ne smeju da piju trudnice, dojilje, deca mlađa od četiri godine i osobe s izuzetno lošim imunitetom. Konzumira se u malim količinama jer može da uzrokuje gorušicu, a možete je naći u svakoj prodavnici zdrave hrane.

I.K.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime