Pavić: Cilj DNS-a razvoj ekonomije

0

Predsjednik DNS-a Marko Pavić istakao je u Banjaluci da je cilj te političke partije poboljšanje života građana u Republici Srpskoj, razvoj ekonomije, zapošljavanje i očuvanje nacionalnih i javnih dobara.

“DNS ne učestvuje u svađama i bilo kakvim optužbama na političkoj sceni, jer razmišljamo o našim građanima i stvaranju bolje budućnosti. DNS ima svijetlu prošlost i sigurno još svjetliju budućnost”, rekao je Pavić na otvaranju prostorija Regionalnog izbornog štaba DNS Banjaluka.

On je naveo da DNS neće sarađivati ni sa kim ko ne misli na građane i Republiku Srpsku.

“Imamo ljude koji će znati da realizuju naše ciljeve. U izbore ulazimo spremni i imamo šta da ponudimo građanima”, dodao je Pavić.

Zamjenik predsjednika DNS-a Nedeljko Čubrilović naglasio je da će otvaranje prostorija doprinijeti boljem izbornom rezultatu DNS-a.

“DNS u ovom trenutku ima ogromnu podršku građana – od Trebinja do Novog Grada. Energiju moramo pretočiti u najbolji izborni rezultat, a vjerujem u naše jedinstvo i kompaktnost”, rekao je Čubrilović.

On je napomenuo da DNS predvodi iskusan čovjek koji zna kako treba raditi.

Generalni sekretar DNS-a Dragutin Rodić rekao je da je otvaranje reprezentativnih prostorija DNS-a početak izborne pobjede ove političke partije.

“Sa sigurnošću mogu da kažem da nikada nismo bili jači nego za predstojeće opšte izbore u BiH. Ubijeđen sam da ćemo imati više od 100.000 glasova za Narodnu skupštinu Republike Srpske, odnosno 12 do 15 poslanika, te dva poslanika u Predstavničkom domu parlamenta BiH”, kaže Rodić.

Otvaranju prostorija pristvovale su zvanice iz političkog, javnog i društvenog života Banjaluke i Republike Srpske.

(Srna)

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime