MANIJAK IZ BEOGRADA Pretvarao se da je taksista, vrebao u šumi, a sada je SILOVAO MAJKU SVOG DRUGA

0

Miroslav P. (49) iz Beograda, koji je prije nekoliko dana silovao majku svog cimera iz zatvora, višestruki je povratnik u ovom gnusnom krivičnom djelu.

Miroslav P. uhapšen je zbog sumnje da je silovao S. Đ. (58), prijeteći joj ubistvom, a potom je zaprosio!

Ovaj nasilnik je inače višestruki povratnik i više puta je robijao upravo zbog seksualnog zlostavljanja.

On je prije nekoliko dana silovao S. Đ. iz Ripnja, inače majku njegovog cimera iz požarevačkog zatvora Zabela, koja ga je nekoliko dana prije toga pustila u dom, misleći da pomaže prijatelju svog djeteta.

Da stvar bude još gora, kod nesrećne žene ovog napasnika poslao je upravo njen sin. Njih dvojica su se zbližili u zatvoru, pa ga je sin S. Đ. zamolio da ode kod nejgove majke, od nje uzme novac i donese mu u zatvor.

Sin je majci najavio da će njegov cimer iz ćelije doći kod nje i da mu slobodno da novac, jer je on njegova “osoba od povjerenja”.

Nakon nekoliko dana boravka u stanu S. Đ. Miroslav P. je odlazio i vraćao se uz izgovor da nema gdje da živi. Nesrećna žena ga je puštala u dom, a onda je ujutru nakon što su popili kafu, napasnik nasrnuo na nesrećnu ženu.

Kako je ispričala policiji, Miroslav P. ju je silovao gotovo 20 minuta i prijetio joj da će je ubiti. Da situacija bude još bizarnija kada je završio rekao je ženi da on sada ide, ali da će se vratiti i da mu do uveče odgovori da li želi da se uda za njega!

Nesrećna žena, nakon toga pobjegla je kod komšije, odakle je zvala policiju i prijavila ga.

On je ubrzo uhapšen i određen mu je pritvor do 30 dana.

U narednim danima zakazano je saslušanje oštećene i svjedoka, a vjerovatno će se naložiti i neuropsihijatrijsko vještačenje osumnjičenog, nakon čega će Tužilaštvo donijeti odluku o eventualnom podizanju optužnice.

Prvi put uhapšen 2000. godine

Miroslav P. je već hapšen zbog silovanja. Naime, on i njegov rođeni brat uhapšeni su početkom oktobra 2000. zbog sumnje da su silovali tada 20-godišnju djevojku.

Oni su nesrećnu djevojku na prevaru uvukli u automobil na kojem je bila oznaka linijskog taksija.

Nesrećnu djevojku su potom odvezli na groblje gdje su je obojica silovali, i ostavili.

Djevojka je sve prijavila policiji koja je ubrzo pronašla i uhapsila dva brata monstruma. Braća su tad prvostepeno bila osuđena na po 10 godina zatvora.

Pokušao da siluje djevojku u šumi

Taman što je nakon toga izašao iz zatvora, Miroslav P. je nasrnuo na djevojku u Beogradu!

Naime, sredinom novembra 2014. godine nasilnik je nasrnuo na devojku u Banjičkoj šumi. Djevojka je prolazila kroz šumu kada je iz žbunja izletio Miroslav P. i odvukao je sa sobom.

Djevojka se otimala i borila sa nasilnikom i na sreću uspjela da se izvuče i pobjegne.

I ona je policiji prijavila manijaka, a policija je ubrzo po njenom opisu shvatila da je to upravo Miroslav.

On je uhapšen i osuđen na tri i po godine zatvora.

Taman što je izašao sa robije, silovao je majku svog druga sa kojim je zajedno robijao, piše Blic.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime