NESREĆNOJ ŽENI PUCAO U LEĐA Muž je zatekao krvavu ispred kuće, tragove koji su vodili do ubice UNIŠTILA KIŠA

0

Miladija Kočović (59) iz sela Goševo na obroncima planine Giljeva brutalno je ubijena u petak tako što joj je, prema nezvaničnim informacijama, napadač pucao iz puške u leđa.

Nesrećna žena je sa suprugom i sinom izvela stoku na ispašu na katunu ili stanovima, kako ih zovu na Pešterskoj visoravni, udaljenim nekoliko kilometara od porodične kuće u selu.

– Policiju je pozvao Miladijin sin i ispričao da je otac, vrativši se sa čuvanja stoke, zatekao suprugu oblivenu krvlju ispred katuna u kojem je bila sama, dok su on i otac bili u polju. U katunu je izvršena premetačina, a suprug i sin su nam prijavili da im je ukraden novac, pištolj i puška, priča izvor Blica iz istrage.

Inspektori su u prisustvu nadležnog tužioca izvršili uviđaj i odmah je započeta opsežna istraga u koju je uključen veliki broj policajaca.

Međutim, potragu za tragovima i dokazima otežavaju nepristupačan teren i oluja koja se u tom dijelu Pešterske visoravni ne smiruje već dva dana.

Prema nepotvrđenim informacijama, ubica je, najvjerovatnije iz puške, Miladiji pucao u leđa, dok je projektil izašao u predjelu glave. Detalji će biti poznati nakon obdukcije.

– Jedan od komšija je, navodno, čuo pucanj, ali se nije obazirao jer mještani Goševa i ostalih sela često pucaju kako bi otjerali vukove, lisice i ostalu divljač. Miladija je bila vrijedna žena, domaćica, a Kočovići su radni ljudi, živjeli su od stočarstva i poljoprivrede. U čudu smo svi, niko ne može ni da nasluti motiv ubistva – pričaju zabrinuti seljani.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime