Udarci po glavi fatalni za navijača

0

Bijeljina – Brojni udarci po glavi bili su fatalni za navijača Aleksandra – Sašu Pantića (30), koji je u subotu podlegao višestrukim povredama zadobijenim u tuči simpatizera beogradskih sportskih klubova Crvene zvezde i Partizana.

To nam je potvrdio izvor blizak istrazi, koji je dodao da je zbog ovog krvavog obračuna saslušano više desetina lica, od čega ih je 19 predato Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina.

U krvavom obračunu u bijeljinskom naselju Dvorovi na smrt je pretučen Partizanov navijač Pantić, koji je podlegao kod Sremske Mitrovice, dok su ga prevozili u Beograd, a teško je povrijeđen Boris Kašiković (33), koji je hospitalizovan u bijeljinskoj bolnici.

Ogromna lokva krvi ostala je na mjestu sukoba, koji je, po nezvaničnim informacijama, izbio jer je prešaran grafit jednog od navijačkih klubova.

Navijači su se sastali u subotu, 15 minuta nakon ponoći, a onda su počele da sijevaju metalne šipke i drvene palice. Epilog je stravičan.

“Nama su dovezena dva pacijenta. Jedan je zbog težine povreda odmah upućen u Beograd, ali je tokom transporta preminuo, a drugi je zadržan na  liječenju. Trenutno je stabilno”, kažu bijeljinski ljekari.

Očevici ovog haosa kažu da se sve odigralo jako brzo.

“Sukobile su se dvije grupe. Odjednom su momci posjedali u dva auta i pobjegli, a s druge strane začuo se jauk. Čuo sam kada je neko povikao: ‘Joj, umire nam čovjek'”, rekao je jedan očevidac.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime