Vučić: Frapantno mešanje zapada u izbore u RS

0

BEOGRAD – Predsjednik Srbije i SNS Alekasandar Vučić obraćajući se u Beogradu članovima Glavnog odbora SNS da će, kada prođu izbori, iznijeti frapantne dokaze o najbrutalnijem miješanju pojedinih zapadnih sila u izbore u Republici Srpskoj

“Nadam se da će sve biti u redu sa Republikom Srpskom i našim narodom tamo”, kazao je Aleksandar Vučić, na sjednici Glavnog odbora stranke i dodao da se prvo kiselo nasmijao, a da potom nije znao šta da kaže kada su neki govorili da se Srbija miješa u izbore u BiH.

“Sačekaću kraj izbora, mi se nećemo mešati u odluku našeg naroda u RS, ali ću posle izbora izneti dokaze, frapantne dokaze o najbrutalnijem mešanju pojedinih zapadnih sila u izbore u RS. . . i još da nađu Srbe koji će Srbiju da optužuju za mešanje, onda vam je sve jasno…”, rekao je on.

Kazao je da miješanje ide do te mjere da ambasadori zapadnih zemalja zovu ljude sa lista pojedinih stranka, i prijete im da ne smiju da promijene stranu ili bi u protivnom “odgovarali za zločine i koje su počinili, i koje nisu počinili”.

“Ovakvu knjigu imam da se vidi kako to izgleda, a naši Srbi su našli da Srbiji drže pridike. . . šta ćete. . . Srbija je uvek sve znala da istrpi”, rekao je predsjednik Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime