Pavić: Na prvom mjestu ekonomija i zapošljavanje

0

ČELINAC – Predsjednik DNS-a Marko Pavić rekao je večeras u Čelincu da su za ovu partiju na prvom mjestu ekonomija i zapošljavanje, jer je interesuje budućnost.

Pavić je rekao da se DNS zalaže za očuvanje nacionalnih dobara i smatra da se dio ekonomske politike gradi na javnim dobrima.

“Nacionalna dobra kao što su rijeke, šume, zemlja i rudnici ne mogu se otuđivati i jedna generacija ne smije uništiti ono što su stvarale mnoge prije njih”, rekao je Pavić.

On navodi da DNS nikada nije glasao za prenos ovlaštenja Republike Srpske na nivo BiH i da pred građane izlazi čista obraza.

Pavić je dodao da DNS karakteriše i mirna komunikacija i dobar odnos sa građanima, medijima, protivničkim kandidatima i strankama.

“Nikada ne upotrebljavamo ružne riječi, borimo se snagom argumenata i na taj način želimo da dokažemo da li smo u pravu ili ne, a ne galamom, vrijeđanjem ili omalovažavanjem drugih”, naveo je Pavić.

 

Na sinoćnoj tribini predstavljeni su i kandidati DNS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime