MAJKA IZ PAKLA Izbola sina nožem jer su se MALO SPORJEČKALI, pa optužila policiju da su je ŠUTIRALI tokom hapšenja

0

Beogradska policija uhapsila je Snežanu Garaču (48) koja je u noći između petka i subote, nožem izbola sina Dragišu (22), saznaje Blic.

Do ovog incidenta došlo je, kako tvrdi Snežanina majka, jer su se njih dvoje “malo sporječkali”.

Naime, ovaj događaj dogodio se na Voždovcu, u Ulici Stefana Prvovenčanog, nakon čega je Dragiša, sa lakšim povredama, prevezen u Urgentni centar. Nakon policijske intervencije Snežana je oko tri ujutru odvedena u policijsku stanicu, gdje je poslije date izjave ubrzo puštena kući.

Na pitanje šta se to tačno dogodilo između nje i njenog sina, privedena nije bila raspoložena da odgovori, ali je rekla da se njen sin “trenutno nalazi u kući i spava”.

Takođe, ona se za Blic požalila na način na koji su se policajci ophodili prema njoj dok su je privodili te noći.

– Policajci koji su došli na uviđaj bili su bezobrazni i drski. Nisu mi dali ni da se presvučem niti da uzmem pumpicu, jer imam bronhijalnu astmu. Kada sam odbila da uđem u patrolna kola, bacili su me na zemlju i krenuli da me šutiraju – prepričava Snežana.

Snežanina majka ispričala je da su komšije pozvale policiju, a da su je policajci, kada je pokušala da odbrani kćerku navodno “gurnuli na pod”.

– Moju majku su gurnuli na pod, a sada ću ja da plaćam kaznu koju su mi poslali jer sam ih psovala dok su me tukli – priča Snežana Garača.

Takođe, Snežana je pokazala povrede i modrice koje je navodno zadobila tokom hapšenja na desnom zglobu, rukama i nogama, piše Blic.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime