Uskoro obnova centralne gradske saobraćajnice

0
Oštećenja na saobraćajnici u Ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića u centru grada biće uskoro sanirana. Na dijelu kolovoza ove centralne gradske saobraćajnice zabilježena su ulegnuća, što će biti otklonjeno kroz radove investicionog održavanja.

-Trenutno se radi na proširenju saobraćajnice u Ulici Mlađe Ćusića u Drakuliću, a nakon toga pristupićemo sanaciji saobraćajnice u centru. Plan je da radimo dio saobraćajnice kroz centar grada, prije svega na potezu od Trga Krajine do raskrsnice sa Bulevarom cara Dušana, ali će dionica zavisiti od toga koliko ćemo imati sredstava na raspolaganju – kazao je načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve Slaviša Sandić.

On je naglasio da će u okviru investicionog održavanja saobraćajnica, biti izvedeni i radovi na dijelu Ulice Trive Amelice, gdje su na dijelu kod „Mljekare“ evidentirani kolotrazi, koji onemogućavaju bezbjedno odvijanje saobraćaja.

-Takođe, radićemo još jednu saobraćajnicu u centru grada. Riječ je o Ulici Ivana Franje Jukića, gdje je nedavno završen dio poslovnih objekta i u planu je da tu saobraćajnicu presvučemo novim asfaltom – naglasio je Sandić.

Kroz investiciono održavanje, nedavno je novi asflat postavljen u dijelu Ulice Milana Brankovića, a pri kraju su radovi u Ulici Franca Šuberta prema Novom groblju.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime