“PJEVAČICU SILOVALA PETORICA” Kontroverzni biznismen otkrio tajnu koju je Ksenija Pajčin odnijela u grob

0

Kontroverzni biznismen iz Srbije Nebojša Tubić Žabac otkrio je u jednom intervjuu nepoznate detalje iz života pokojne pjevačice Ksenije Pajčin.

On je u jednoj emisiji iznio šokantne informacije o životu pjevačice.

– Kseniju Pajčin su, kad je imala nekih 18 godina, petorica silovala na Voždovcu. Tada je doživjela veliku traumu. Doveli su je poslije kod mene. Bila je istraumirana, nije mogla smisliti muškarce. E, onda je poslije krenula u onu grupu “Dak” s onim Dačom, on je bio dobar dečko. Ali Ksenija nije imala veze s pjevanjem – kazao je Žabac.

On je kazao kako ona nije imala talent za pjevanje, ali je njen izgled doprinio njenoj popularnosti.

– Ali bila je zgodna, imala je taj dar za igru. Kad se obuče kako je umjela, pa krene da igra, svima su ispadale čaše iz ruku. Svi bi odmah zavlačili ruke u gaće i tražili klikere. Mislio sam da će ona biti neki fotomodel jer je bila veoma lijepa, ali ona je, eto, htjela biti pjevačica. Mi smo kao bili u šemi, a ona kad voli, ona voli do kraja. I povedem je ja na nastup u Sremsku Mitrovicu. Tad su bili moderni roleri. Ona obukla rolere i neke vruće pantalone. I povedem još jednu malu koja je svirala klavir. I tu riječ po riječ, Ksenija utripuje da sam ja u šemi s tom malom. I na prelazu preko pruge ona iskoči iz kola. Bila je ljubomorna i luda – ispričao je kontroverzni biznismen.

(Kurir)

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime