SKIDA GAĆE I ONANIŠE Manijak pušten da se brani sa slobode, građani u NEVJERICI

0

B.Č. (33) iz Jelašnice kod Niške Banje, koji je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično dijelo polnog uznemiravanja tako što se se svlačio i onanisao ispred jedne zgrade u blizini OŠ “Car Konstantin” u Nišu, nakon saslušanja u sudu pušten je juče da se u daljem toku krivičnog postupka brani sa slobode.

Nakon hapšenja B.Č. je prvo saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu koje je zatražilo da mu se odredi pritvor, ali je nakon saslušanja u sudu, sudija za prethodni postupak odlučio da mu se ne odredi pritvor.

– Sudija za prethodni postupak nakon saslušanja nije osumnjičenom odredio prtivor, jer je našao da ne stoje razlozi koje je tužilaštvo navelo u predlogu za određivanje pritvora – kaže portparol Osnovnog suda u Nišu Vladimir Rakonjac, piše Blic.rs.

U OJT kažu da su predložili da se osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti da bi mogao da ponovi krivično djelo, budući da je jedna oštećena strana u svojoj izjavi navela da je mjesec dana dolazio pred zgradu u kojoj stanuje i polno je uznemiravao.

Nezvanično se saznaje, da je osumnjičeni B. Č. priznao da je samo jednom bio pred zgradom u Randgenovoj ulici, ali je negirao da je onanisao, već da je navodno samo vršio nuždu.

Prošle godine roditelji iz OŠ “Car Konstantin” su na Fejsbuku podijelili upozorenje da je nedaleko od škole viđen pedofil sa spuštenim pantalonama kako doziva učenice riječima: “dođite djevojčice”, te se sumnjalo da je to bio B.Č. Međutim, to nije potvrđeno, pa se on za to ne sumnjiči, što može da znači da je kraj škole “ordinirao” još jedan manijak koji je za sada nepoznat.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime