DVIJE OPCIJE MANJE Evropski velikani nemaju mjesta za Teodosića, iz CSKA stiže NAGOVJEŠTAJ

0

BEOGRAD – Miloš Teodosić do večeras (subota, 9. februar) u 21 sat čeka na eventualnu ponudu neke NBA ekipe, a onda, i zvanično, postaje slobodan agent.

Kapiten reprezentacije Srbije, poslije otkaza u LA Klipersima, na pragu je povratka u Evropu.

Teodosić je i ranije tokom ove sezone najavio da će se vratiti na Stari kontinent, ali nije bio siguran da će se to desiti prije završetka tekuće sezone. Ipak, poslije otkaza, stvari su mnogo jasnije za njega.

Danas je već poznato nekoliko novih informacija, tačnije poznata su dva evropska giganta koja sigurno neće angažovati Teodosića.

Kako prenosi obavešteni košarkaški portal Sportando, Teodosić će se vratiti u Evropu, ali to neće učiniti potpisivanjem za tim koji sa klupe vodi proslavljeni srpski stručnjak Željko Obradović.

Naime, Fenerbahče nije zainteresovan za Teodosića jer ne želi da mijenja trenutni sastav, u kojem na poziciji “jedan” imaju Kostasa Slukasa, Bobija Diksona i Sinana Gulera.

I CSKA je važio za tim koji bi mogao ponovo da angažuje Tea, poslije sjajne saradnje koju su imali od 2011. do 2017. godine. Situaciju je objasnio prvi čovjek “Armejaca” Andrej Vatutin.

– Nismo razmatrali njegov povratak u CSKA. Naš sastav je popunjen. Tako da je najbolje da pričate direktno sa Milošem o njegovim planovima za budućnost i tome da li će se vratiti ove sezone i igrati košarku ili odlučiti da trenira, radi i spreman dočeka utakmice reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu – izjavio je Vatutin.

Pošto je od prvog čovjeka CSKA stigla potvrda da se Teo ne vraća u Moskvu, ostaje da sačekamo i vidimo ko će od evroligaša ugrabiti prvog pleja reprezentacije Srbije.

Za Teodosićeve usluge najzainteresovaniji su turski Anadolu Efes i Makabi iz Tel Aviva. Ipak, ne treba ispustit iz vida ni posljednju rečenicu Andreja Vatutina. Moguće je da Miloš Teodosić kroz treninge održava formu do Svjetskog prvenstva i da tek na ljeto pronađe novi angažman, piše Blic.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime