“IŠUTIRALA ME JE ISPOD POSTELJINE” Novak o snimku iz kreveta sa Jelenom

0

BEOGRAD – Jelena i Novak Đoković sa porodicom uživaju u odmoru na planini, a danas su se javno oglasili na društvenim mrežama, i to snimkom iz kreveta.

– Moram da kažem da sam jako ispunjen i srećan što sam na planini, sa mojim roditeljima i djecom. Nekako mi je ostvarenje sna da budem na stazi sa ljudima koji su mi bliski i da oživim te uspomene iz prošlosti. Skijanje je strast i Jeleni i meni i taj osjećaj povezivanja sa prirodom… Naravno da je tenis broj jedan sport za mene, ali u smislu osjećaja skijanje je definitivno broj jedan – rekao je Novak i obratio se suprugi koja je tog dana pala prilikom skijanja, piše Pulsonline.rs.

– Ti imaš uvijek slobodu da se odrekneš ako ti ne prija. Tvoja dilema je bila ako si danas pala poslije 4 dana skijanja, imala si puno samopouzdanja i mislila si da ne može ništa naopako da krene, a onda si izgubila pažnju i doživjela pad koji je prouzrokovao veliki strah u tebi. Osjećala si da više nisi svoja na skijama i da neke najosnovnije stvari postaju ogroman izazov. Mislim da je suština svega kako se vratiti iz neuspjeha i pada. Najveći zadatak čovjeka je taj unutrašnji razgovor – bodrio je Nole Jelenu.

Ona je kroz osmijeh dodala da joj taj razgovor puno znači.

– Meni je drago da pričamo o ovome jer mnogima se dešavaju padovi u bilo kojoj sferi živta. Možda preduboko ulazim u ovo jer ja sam pala i bože moj, ali na kraju sam odustala… Odskijala sam još malo, ali sam odustala. Mislim da je korisno da pričamo o ovome. Meni je drago da smo mogli sa vama da podijelimo ove naše filozofske razgovore, hvala što ste bili sa nama. Viđamo se uskoro Srbiji – rekla je Jelena, a nakon što je priznala da je ovo prvi put da je snimala sebe u lajvu, Novak je svima priznao:

– Išutirala me je ovdje ispod posteljine od treme – poručio je teniser, a Jelena je kroz osmijeh poručila da laže.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime