OGLASILA SE PORODICA ŠABANA ŠAULIĆA “Utihnuo je najljepši glas, napustio nas je suprug, otac, deda i kum”

0

BEOGRAD – Šaban Šaulić nastradao je jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj. Kako saznajemo, nesreća se dogodila u gradu Bilefeldu, u sjeverozapadnom dijelu Njemačke, a Šaban je tamo imao nastup.

Porodica Šabana Šaulića oglasila se nakon stravične nesreće zajedničkim saopštenjem u kojem su satkali svu bol koju u ovim trenucima osjećaju:

– Sa velikim bolom i neizmjernom tugom obavještavamo vas da je danas prestalo da kuca veliko srce i da je utihnuo najljepši glas regiona, kada nas je napustio suprug, otac, deda, kum i prijatelj Šaban Šaulić. Ljubav kojom je nesebično darivao sve oko sebe utkao je i u svoje pjesme i naša želja je da tako ostane i upamćen, kao veliki umjetnik, neponovljivi pjevač, ali prije svega divan čovjek!

Porodica Šaulic se zahvaljuje svima na izrazima saučešća i molimo javnost da i u ovim teškim trenucima dostojanstveno sačuvamo uspomenu na Šabana – stoji u saopštenju porodice.

Mirsad Kerić, muzičar koji je bio za volanom automobila u kom je poginuo Šaban Šaulić u teškom je stanju i ljekari se bore za njegov život.

Prema podacima njemačke policije koje je dala nadležnima u Srbiji, Kerić, koji je vozio nastradalog pjevača Šabana Šaulića u teškom je stanju i tamošnji ljekari čine sve kako bi sačuvali njegov život.

On je kao i Šaulić teške povrede zadobio prilikom sudara sa “mazdom” kojom je, po svemu sudeći, upravljao 34-godišnjak u alkoholisanom stanju i to bez vozačke dozvole. Pijani vozač “mazde” prošao je samo sa lakšim povredama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime