Neda Arnerić i dalje u teškom stanju, lekari joj obezbeđuju neophodnu intenzivnu negu

0

BEOGRAD – – Stanje Nede Arnerić je i dalje ozbiljno, lekari čine sve da ga poboljšaju. Urađene su neophodne analize i ona prima neohodnu, intenzivnu terapiju i negu – kaže izvor Blica sa VMA.

Ona je hospitalizovana preksinoć. Da nešto nije u redu, prema našim saznanjima, te večeri shvatio je glumičin brat, koji ju je uporno zvao telefonom i nije mogao da je dobije. Odmah je sa bravarom otišao u stan svoje sestre, obili su bravu i zatekli poznatu glumicu na podu.

– Nedu su zatekli kako leži na podu. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je došla po pozivu i Neda je prevezena u VMA – navodi izvor “Blica”.

Za sada nema više detalja o uzrocima zbog kojih je Nedi Arnerić pozlilo. Podsetimo, sredinom decembra prošle godine preminuo je Nedin suprug dr Milorad Mešterović, a o informacija o tome dospela je u javnost u januaru, jer je Neda to ispričala tek najbližem krugu prijatelja.

Kako prenosi agencija Tanjug, Nedi Arnerić je prošle godine na Festu uručen “Beogradski pobednik” za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti, a na ovogodišnjem Festu se prikazuje film “Aleksi” Barbare Vekarić, u kome igra poznata glumica.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime