U TESLIĆU I DALJE VANREDNO STANJE Policija obezbjeđuje birački materijal, a od listića se ne miču ni posmatrači SDS

0

TESLIĆ – Iako je od zatvaranja biračkih mjesta prošlo 24 sata, u Tesliću jos traje vanredno stanje nakon glasanja o opozivu načelnika ove opštine Milana Miličevića, prenosi Srpskainfo.

Još nisu prebrojani svi glasovi. Policija, podržana specijalcima iz Jedinice za podršku MUP RS, obezbjeđuje prostorije Lokalne izborne komisije i birački materijal, a posmarači SDS se ne odmiču od vreća sa glasačakim listićima.

Policija ispred prostorija izborne komisije dežura danonoćno, smjenjujući se na dužnosti svaka 2 sata.

Opsadno stanje je i u prostorijama SDS, gdje su aktivisti probdjeli noć, prateći šta se dešava.

– U pitanju je izborni materijal iz 4 sela, krajnji rezultat glasanja mogao bi biti promijenjen jedino teoretski, uz pomoć bezočnog inženjeringa i naučne fantastike. Recimo da napišu da su svi u tim dijelovima izašli na izbore i da je doslovno svaki borac glasao za opoziv. Ne damo nijedan glas, borimo se za zakonitost i za sve buduće izbore, koje ne smiju pratiti nasilje i krađe – poručio je Miličević  i dodaje da se ovdje ne radi više o njegovoj budućnosti, nego o budućnosti RS.

Srpskainfo nezvanično saznaje da se predsjednica Lokalne izborne komisije povukla s funkcije, kao i još neki članovi, a njena zamjenica je za večeras zakazala sjednicu, nakon koje bi konačno trebalo da budu i zvanično objavljeni rezultati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime