RASULO: I Zoran Anđušić napustio PDP u Trebinju, priključio se “Poligrafu”

0

TREBINJE – Odbornik PDP u Skupštini grada Trebinja Zoran Anđušić napustio je ovu stranku i priključio se inicijativnom odboru za formiranje političko-građanskog fronta “Poligraf”.

– Od danas više nisam član trebinjskog PDP ni odbornik ove stranke u Skupštini grada. Izabrao sam put sa predsednikom fronta Zoranom Talićem, a naš cilj je razgovor sa građanima i prepoznavanje njihovih problem – rekao je Anđušić novinarima.

Anđušić je istakao da je riječ o građanskoj inicijativi koja je otvorena za sve zainteresovane za unapređenje stanja u Trebinju i u drugim opštinama u Republici Srpskoj.

On je planove i principe delovanja te organizacije predstavio na sastanku inicijativnog odbora, kome je prisustvovao i predsednik Poligrafa Zoran Talić, bivši član PDP.

Predsjednik Političko-građanskog fronta “Poligraf” Zoran Talić rekao je da planiraju da ovaj pokret, registrovan kao udruženje građana, pretvore u političku partiju.

– Ambicija nam je da to učinimo i u drugim sredinama u Srpskoj, da građanima ponudimo konkretna rešenja problema sa kojima se građani suočavaju – pojasnio je Talić.

PDP je nedavno napustio i odbornik Zdravko Kašiković, dok su ranije ovu stranku napustili Neđo Ćebedžija i Nenad Šarenac.

Svi oni su odbornici u Skupštini grada u kojoj sada PDP ima samo dva odbornika od nekadašnjih šest.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime