DJEVOJČICA (11) TEŠKO POVRIJEĐENA Troje državljana BiH poginulo u STRAVIČNOJ nesreći u Bosanskoj Krupi

0

BOSANSKA KRUPA – Tri osobe su poginule, dvije zadobile teške tjelesne povrede, a jedna lakše – bilans je stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila sinoć oko 20 sati na magistralnom putu M14 u mjestu Stegarići na području općine Bosanska Krupa.

Do nesreće je, kako saznajemo u MUP USK, došlo nakon što je “audi A3”, slovenačkih registarskih tablica, udario direktno u kombi sa registarskim tablicama BiH. Uzrok nesreće bila je neprilagođena vožnja i brzina uslovima i stanju na putu od strane vozača “audija”.

– Tri osobe koje su se nalazile u “audiju” su poginule, a riječ je o osobama inicijala B.A. (28) iz Bihaća, M.A. (22) iz Kozarske Dubice i V.A. (26) iz Bihaća – rekao je za Klix.ba glasnogovornik MUP-a USK Ale Šiljdedić.

U kombiju su se nalazile tri osobe iz Bosanske Krupe, od kojih su dvije zadobile teške tjelesne povrede, među kojima je i 11-godišnjica djevojčica O.H.

Teško je povrijeđena i osoba inicijala M.J. (40) iz Bosanske Krupe, dok je s lakšim povredama prošao O.E. (48) iz Bosanske Krupe.

Uviđaj je trajao jutros do 2.30, a saobraćaj je na ovoj dionici puta bio potpuno obustavljen do 4.20 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime