OBJESILA PSA PRED DJETETOM Žena ispitna u policiji zbog brutalnog ubijanja životinje

0

KOZARSKA DUBICA – Policijski službenici PS Kozarska Dubica juče su identifikovali i u svojstvu osumnjičene osobe ispitali A.L. iz Kozarske Dubice zbog postojanja sumnje da je počinila krivično djelo “Mučenje i ubijanje životinja”.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv osobe A.L. biće podnesen izvještaj za krivično djelo “Mučenje i ubijanje životinja”.

Policijskoj stanici Kozarska Dubica juče oko 11.15 časova prijavljeno je da je u mjestu Pucari, opština Kozarska Dubica od strane nepoznate osobe usmrćen pas rase Zlatni retriver vlasništvo privatnog lica iz Kozarske Dubice.

Inače, na društvenim mrežama ovog vikenda objavljen je jezivi video koji prikazuje mučnu scenu koja je zgrozila brojne građane BiH, ali i regije. Na tom snimku se vidi kako ženska osoba pred očima djeteta, navodno njene kćerke, ubila psa. Inače, A.L. je navodno medicinska sestra.

Istovremeno, pojedini mediji su naveli da je moguće i da je dotična osoba imala namjeru skloniti psa sa ulice, a ne ubiti ga, te da sve treba da ispitaju nadležni organi.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime