Đoković: Ne povlačim se kad je najteže

0
Novak Djokovic

BEOGRAD – Novak Đoković nije poslušao savjet svog prijatelja i kolege iz Dejvis Kup Reprezentacije Srbije Janka Tipsarevića da se povuče sa mjesta predsjednika Savjeta igrača.

Naime, Tipsarević je u izjavama a i lično često isticao da dešavanja oko Saveta igrača previše utiču na najboljeg igrača na svijetu i predstavljaju ga u “lošem svjetlu” iako to u praksi nije tačno. To mu dodatno otežava koncentraciju na teren.

– Njegov komentar vezan za moju umješanost u tenisku politiku, iz određenog ugla, ima smisla. Time bih sačuvao energiju i ostao fokusiran na ono što mi je najbitnije, na tenis i porodicu . Donio sam odluku da budem dio toga, dijelom jer osjećam kao da igrači žele da tako i bude. Ja sam reizabran za tu ulogu. Svima nam je jasno da je ovo bitno vrijeme za tenis sa mnogo promjena, mnogo novih turnira, mnogo novih pravila. Sve što se dešava (sa ITF-om i ATP-jem) je veoma ozbiljno. Utiče na mnogo igrača i to je nešto o čemu je najbitnije pričati, trenutno . Zato ne želim da se povučem kad je najteže- istakao je Novak Đoković.

(Blicsport)

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime