Poznat identitet ubijenog napadača na Slavišu Krunića

0

BANJALUKA – Prema prvim informacijama, Ž. Kovačević iz Banjaluke ubijen je sinoć u toku likvidacije Slaviše Krunića u Glamočanima na području opštine Laktaši.

Kovačević je od ranije poznat policiji. Prema saznanjima ATV-a, hapšen je u akciji “Strijelac” zbog optužbi za provale i krađe  na području Banjaluke. Odslužio je i 11 godina zatvora zbog razbojništva,a  Interpol  iz Zagreba za njim je raspisao potjernicu zbog pokušaja ubistva i pljačke.

Motiv ubistva Slaviše Krunića za sada nije poznat.

Istovremeno, u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske Srni je rečeno da je pacijent čiji su inicijali G.I. /38/, koji je protekle noći zadobio ustrelne rane obje noge i desne ruke, hirurški zbrinut i za sada je stabilnog zdravstvenog stanja.

Iz ove zdravstvene ustanove su naveli i da je pacijent čiji su inicijali S.K. /48/ dovezen sinoć u UKC bez znakova života, bez srčane akcije i spontanog disanja, nakon čega je konstatovana smrt.

Vlasnik kompanija “Sector security”, “Žitopeka”, “Žitoprodukt”, “Sektor ADS” i “Sektor ZOS” Slaviša Krunić, te zaposleni Žarko Pavlović tragično su preminuli protekle noći, potvrđeno je iz ovih kompanija.

Obavještavaju poslovne partnere da će, kako se navodi, uprkos okolnostima, kompanije nastaviti rad i u potpunosti ispunjavati svoje obaveze prema poslovnim partnerima i zaposlenima.

– Rukovodstva i zaposleni uz punu odgovornost nastavljaju rad prema svim poslovnim aktivnostima – navodi se u saopšenju uz saučešće porodicama stradalih.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime