Policajac ga upozorio zbog parkinga, on krenuo autom na njega

0

DOBOJ – Dobojlija B.Đ. (72) uhapšen je nakon što je automobilom krajsler krenuo na policajca i radnika i radnika DIRG-a u ovom gradu, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Naime, na trotoar ispred policije i radnika DIRG-a, parkirao se krajsler, nakon čega je policajac prišao vozaču i upozorio ga da se nepropisno parkirao.

“Nakon što je navedenom vozilu  prišao policijski službenik u namjeri da vozača upozori da na tom mjestu ne  može da parkira vozilo, isti je naglim startovanjem pokrenuo putnički automobil u pravcu policijskog službenika i radnika DIRG-a, koji su uspjeli izbjeći kontakt sa navedenim vozilom, a potom se nepoznati vozač velikom brzinom udaljio u pravcu centra grada”, navodi se u saopštenju PU Doboj.

Odmah po navedenom događaju, na lice mjesta je upućena patrola policijskih službenika PS za bezbjednost saobraćaja Doboj koji su u Vidovdanskoj ulici u Doboju, pronašli navedeno vozilo te identifikovali vozača.

Nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će biti dostavljen Izvještaj o izvršenom klrivičnom djelu “Ugrožavanje sigurnosti”.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime