UGLJEVIК: ODBORNIК PDP-a PRISTUPIO DEMOSU

0

UGLJEVIК –  Borislav Radovanović, doskorašnji odbornik PDP-a u Skupštini opštine Ugljevik od danas će djelovati kao odbornik DEMOS-a.

’’Odbor DEMOS-a u Ugljeviku čine mladi ljudi, koji imaju jasnu viziju razvoja ove opštine i zato sam se odlučio da političko djelovanje nastavim u ovoj stranci’’, rekao je Radovanović.

On je istakao da će u punom kapacitetu u SO Ugljevik zastupati politički program DEMOS-a.

Dragan Jović, predsjednik ugljevičkog Opštinskog odbora DEMOS-a izjavio je da toj stranci svakodnevno pristupaju novi članovi, što je najava dobrog rezultata na narednim lokalnim izborima.

’’Pred nama je puno posla na planu razvoja Ugljevika i stvaranja uslova za bolji život naših građana’’, rekao je Jović.

Potpredsjednik DEMOS-a i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Milan Dakić izjavio je da će broj odbornika te stranke u SO Ugljevik uskoro biti povećan, dodajući da su u toku razgovori sa nekoliko odbornika o njihovom prelasku u DEMOS.

’’Većina odbornika s kojima razgovaramo smatra da u DEMOS-u imaju prostor za političko djelovanje, jer smo dosadašnjim radom pokazali da smo stranka koju ne zanimaju politički sukobi i trvenja i da nam je rad u interesu naših građana prioritet svih prioriteta’’, poručio je Dakić.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime