IZNUDE I TRGOVINA UKRADENIM KOLIMA Mladić koji je pucao u suprugu je sin POZNATOG SURČINCA

0

BEOGRAD – U novobeogradskim blokovima sinoć se odigrala stravična porodična drama kada je D. J. (25) na parkingu u blizini ulica dr Ivana Ribara i Jurija Gagarina upucao svoju bivšu suprugu T. J., a potom pokušao da izvrši samoubstvo.

Kako saznaje “Blic”, mladić koji je pucao u suprugu je sin poznatog Surčinca i zaštićenog svjedoka. Otac D. J. je Ljubomir Jovanović zvani Stakleni, koji je odranije poznat policiji.

Stakleni je inače bio i svjedok pokušaja ubistva atentata na Ljubišu Buhu Čumeta u Surčinu 3. avgusta 2002, kad je ubijen Ivica Nikolić.

Njemu se ranije, zajedno sa Novakom, starijim bratom Ljubiše Buhe Čumeta, sudilo zbog sumnje da su od ljeta 1998. do kraja 2002. iznuđivali novac jednom surčinskom biznismenu. Oni su bili oslobođeni optužbi, ali je Apelacioni sud tu presudu ukinuo i naložio novo suđenje.

Osim toga, otac mladića koji je juče pucao, Stakleni, hapšen je zbog trgovine ukradenim automobilima, kao i nedozvoljenog nošenja oružja. Prilikom jednog pretresa 1998. kod njega je navodno pronađena policijska radio-stanica.

Prema posljednjim saznanjima bivši supružnici su na reanimaciji Urgentnog centra – ona sa tri prostrijelne rane u grudima, a on sa povredom glave poslije pokušaja da izvrši samoubistvo.

D. J. (25) sinoć oko 20.25 časova pucao je u svoju suprugu T. J. (25) u novobeogradskim blokovima u ulici Jurija Gagarina, a potom pokušao da izvrši samoubistvo.

Inače, kako je ovaj par u brakorazvodnoj parnici, a supružnik je imao zabranu prilaska T.J. i njihov slučaj je već bio u Centru za socijalni rad, gdje su sa njima obavljani razgovori.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime