Unčanin: Vjerujem u osvajanje trofeja

0

BANJALUKA – Odluka o šampionu Bosne i Hercegovine pada u “majstorici“! Sav trud rukometaša Borca u protekloj sezoni može da bude nagrađen u 60 minuta treće utakmice u Ljubuškom(20 časova).

Najiskusniji rukometaš banjalučkog sastava Dejan Unčanin uvjeren je da njegov tim može do trofeja.

-Sigurno da je to cilj svih nas i da želimo da ovu uspješnu i izuzetno napornu sezonu krunišemo i osvajanjem trofeja koji je namijenjen najboljoj ekipi Bosne i Hercegovine. Vjerujem da smo kvalitetnija ekipa i to treba da pokažemo u trećem meču u Ljubuškom. Ako mi budemo pravi onda vjerujem da će se titula vratiti u naš grad. Mislim da svi možemo da odigramo puno bolje nego što je to bio slučaj u subotu- istakao je Unčanin.

Desni bek je svjestan svih grešaka koje je njegova ekipa napravila u proplom duelu

-Imali smo malo vremena da izvučemo pouke iz drugog meča. Ušli smo loše u duel i to nam se osvetilo. Ne znam šta se desilo ali bio je ovo jedno od naših slabijih izdanja. Pristup u majstorici mora da bude drugačiji ako želimo da osvojimo titulu. Nažalost nemamo dovoljno vremena da odradimo više treninga i radimo na ispravljanju greške koje smo imali. Nadam se da igrači neće uopšte da razmišljaju o promjeni termina meča iako bi nam dodatni dan dobro došao, kao ni o propozicijama. Naše je da izađemo na parket i odigramo na svom maksimumu, te idemo da osojimo trofej- rekao je Unčanin.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime