NOVI PRELASCI: Dušan Dragičević napustio banjalučki DNS i pristupio DEMOS-u

0

BANJALUKA – Povjerenik Mjesnog odbora DNS-a u Rekavicama kod Banjaluke, Dušan Dragičević, napustio je ovu stranku i prešao u DEMOS Nedeljka Čubrilovića i time nastavio trend prelazaka iz DNS-a u DEMOS – objavio je portal opcija.net.

“Iako sam član DNS-a od 2004. godine, shvatio sam da ta stranka ide drugim pravcem. Naime, u banjalučkom Gradskom odboru nemate nijednog člana sa prostora od Kočićevog vijenca do Stričića. To je stranka koja postoji u Centru i Obilićevu i nigdje drugdje. Nemate nijednog člana Gradskog odbora južno od Banjaluke. Na te probleme sam upozorio i na samoj skupštini Gradskog odbora, ali su me ignorisali i ismijavali. Ja sam lokalpatriota i uvijek sam se borio za razvoj Manjače, a tako ću i nastaviti i dalje. Ljudi koji vode DEMOS su odgovorni i ozbiljni i želim da zajedno sa njima razvijam ove krajeve. U DNS-u se vodi neka evropska politika, a ne vodi računa o običnom čovjeku. Meni takav način rada nije prihvatljiv. Pored toga, uvjerio sam se da DEMOS postaje snažna i ozbiljna stranka, iako sam, da budem iskren, na početku, kad su se osnivali, u to sumnjao”, istakao je Dragičević.

On dodaje da očekuje da će vrlo brzo biti prelazaka i nekih drugih predsjednika mjesnih odbora iz DNS-a u DEMOS, te da on nije jedini koji ovako razmišlja.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime