Ubica u teškom stanju, komšije kažu da su čule svađu

0

BEOGRAD – Marina Đ. (30) podlegla je povredama, pošto je u nju, kako se sumnja, pucao bivši momak Stefan G. Ubistvo se dogodilo u stanu u Tjentiškoj ulici u Kotežu, gdje je žrtva živila, a napadač je potom digao ruku na sebe. Motiv ubistva i pokušaja samoubistva je, prema prvim informacijama, raskid.

Marina Đ. (30) ubijena je juče nešto prije 16 časova, a osumnjičeni za ovo ubistvo jeste njen bivši dečko Stefan G. (31), koji je pronađen pored njenog tijela u nesvjesnom stanju. Prema prvim nezvaničnim informacijama, mladić je navodno pucao u nju je nije željela da se pomiri sa njim nakon raskida, a onda je pokušao sebi da oduzme život. Komšije su čule pucanj oko 15.45, nakon čega su pozvale policiju.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni je nesrećnoj djevojci pucao u glavu, a potom je pokušao da izvrši samoubistvo tako što je pucao sebi u usta. Marina je od posljedica ranjavanja preminula na licu mjesta, dok je napadač sa teškim tjelesnim povredama prebačen u bolnicu, gdje je i operisan i nalazi se u kritičnom stanju.

Kako su komšije rekle za Blic, Marina, koja je iz okoline Loznice, u Kotežu je živjela kao podstanar sa sestrom. Prema njihovim riječima, bila je fina i tiha djevojka.

– Često smo je viđali napolju kako sjedi i uči – rekle su komšije za Blic.

Prve komšije su, navodno, noć prije zločina čule buku i raspravu.

– Ne znamo da li je on dolazio, pa otišao i da li se vratio sa pištoljem. Čuli smo raspravu sinoć kasno – rekle su komšije.

Marina je, prema riječima prijatelja i porodice, nedavno raskinula sa Stefanom G.

– Pokušavao je da stupi u kontakt sa njom da se pomire. Nije htjela, blokirala ga je na svim društvenim mrežama. Niko, ipak, nije shvatio koliko je ozbiljna situacija i da on može da se usudi na ovakav korak. Mislili smo da je samo ostavljeni momak koji hoće da joj se vrati. Bio je u inostranstvu, gdje je radio i nismo ni znali da se vratio u Srbiju – rekli su prijatelji za Novosti.

Nedugo nakon dolaska policije, u Kotež su stigli Marinini otac i sestra. Zagrljeni i nijemi od bola stajali su zagrljeni ispred zgrade. Oboma je u jednom trenutku pozlilo, pa je morala da interveniše i Hitna pomoć.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime