Đorđe Balašević doživio infarkt

0

BEOGRAD – Legendarni kantautor Đorđe Balašević  imao je infarkt, zbog čega je otkazan koncert koji je bio zakazan za večeras, 15. novembar, u rasprodatoj dvorani “SBB hali Jezero” u Kragujevcu.

Trenutno se nalazi u instituttu za kariovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici gdje je hospitalizovan i ugrađeni su mu stentovi.

Kako nezvanično saznaje Blic, čuveni pjevač se osjeća dobro i uskoro će biti pušten kući.

“Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert… Žao mi je što moram da vas obavestim da se večerasnji koncert odlaže… Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje… Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda..”

“Đole kaže da će donijeti ljekarsko uvjerenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti… Za koji dan će biti sve sasvim ok, pa nastavljamo… Molim vas za razumijevanje i strpljenje, tačan novi datum koncerta javićemo za par dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo”, saopštava kuća Balbelo, menadžment Đorđa Balaševića.

Poštovaoce Đorđa Balaševića molimo za još malo strpljenja, da čuvaju kupljene ulaznice, pošto je organizatorima potrebno još nekoliko dana da utvrde i objave novi datum njegovog koncerta u Kragujevcu. Ko želi, može vratiti ulaznicu na mjestu gdje je kupljena, od ponedjeljka, 18. novembra.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime