Detalji pokušaja otmice mladog fudbalera Srbije: Jurili ga po auto-putu, tražili mu novac

0

BEOGRAD – Mladi reprezentativac Srbije Aleksa Terzić je noćas napadnut na Novom Beogradu u ulici Jurija Gagarina saznaju “Novosti”.

Policija je brzom akcijom u srijedu ujutru uhapsila dvoje, od troje, napadača na fudbalera Aleksu Terzića (20).

Dok se u Policijskoj upravi grada Beograda utvrđuju razlozi i detalji incidenta, “Novosti” su došle do saznanja kroz šta je prošao tokom noći mladi reprezentativac Srbije i prvotimac Fiorentine, kao i da je završio sa lakšim tjelesnim povredama: frakturom nosa, iščešenjem ruke, hematomima na glavi i licu.

Po povratku iz Niša, gdje je Terzić igrao u nacionalnom dresu utakmicu protiv Rusije, na autoputu oko Autokomande primjetio je Audi A6 da ga prati i da se unosi u njegov automobil marke BMW italijanskih tablica. Aleksa je procjenio da nije bezbjedan i ubrzao, ali su napadači krenuli da ga jure i da voze paralelno sa njim tražeći mu da otvori prozor što je on i učinio.

Tada su od njega tražili da stane i da im da 5.000 evra. Terzić je nastavio da vozi i u jednom momentu, već na Novom Beogradu, udario u taksi koje se našao na putu. Tu je trka prestala i uslijedio je fizički napad. Dva momka su izašla iz A6, izvukla ga iz automobila i nanijela mu lakše tjelesne povrede.

Svemu tome je svjedočio taksista, koji je bio priseban i pozvao policiju. Policija i hitna pomoć su brzo stigli na lice mjesta, a napadači su pobjegli. Terzić je prevezen u Zemunsku bolnicu gdje su mu ustanovljene povrede.

U audiju A6 je bila i devojka, koja je rano jutros uhapšena sa jednim momkom, dok se za drugim još traga.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime