Čavić održao lekciju Stanivukoviću i otkrio od koga jedino prima naredbe

0

BANJALUKA – “Do prije dvije godine, pa eto, deset godina su govorili ‘eto ti šefa Bosića, Govedarice’, a Ivanić mi je konstantno šef. Sad mi je šef Dodik.” – sarkastično je danas rekao Dragan Čavić obraćajući se Drašku Stanivukoviću u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

“Šef mi nije ni jedan, ni drugi, ni treći, ni četvrti! Ja sam sam sebi šef odavno.”, rekao je Čavić, dodajući kako političkih šefova nije imao ni dosad, ali ni sada, prenosi ATV.

Međutim, kaže kako u zadnjih nekoliko godina ima nove šefove:

“Doduše, u zadnjih nekoliko godina imam nove šefove, moje troje maloljetne unučadi. Sve drugo ne priznajem za šefove”, dodao je Čavić, navodeći kako sa svoje 62 godine ne dozvoljava da ima bilo koga drugog za šefa.

Naveo je i to da od prethodnog partnerstva dugog deset godina imao i loše i dobre pouke i da je to sasvim normalna stvar, ali i naveo da u zadnje vrijeme od bivših partnera doživljava ružne stvari, te da se primiče kraj njegovom pragu tolerancije.

“Ja sam čovjek koji ne pljuje u izvor iz kojeg je pio vodu. Kad kažem ‘izvor’ govorim o deset godina partnerstva sa strankom kojoj vi pripadate i sa SDS-om koji je u opoziciji. Iako sam od te iste vode doživio nekoliko puta da se izlije kao poplava na mene u zadnjih nekoliko mjeseci. Sve ima svoj prag tolerancije, i moj prag tolerancije se može jako brzo približiti kraju, pa da malo ja počnem da spominjem što mnogima neće biti prijatno.”, zaključio je Čavić.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime