Momak pucao sebi u glavu: Dva moguća motiva ljubavne drame

0

BANJALUKA – Postoje dvije verzije zbog čega je Bojan Suručić u nedjelju u dvorištu kuće svoje trudne djevojke Dragane Milošević, u Bakincima kod Laktaša, pucao sebi u glavu i zadobio povrede opasne po žitvot, navod portal Srpskainfo.com.

Nakon ranjavanja, Suručić je sa teškim povredama prevezen na Univerzitetski klinički centar RS, gdje se ljekari bore za njegov život.

Sve se odigralo u nedjelju oko 15.50 u dvorištu Draganine kuće, kada je Bojan došao da razgovara s njom.

Motiv juče nije bio poznat; jedni tvrdi da je zbog neuzvraćene ljubavi, a drugi da se ovo desilo zbog toga što je njena porodica branila da se vjenčaju.

Mještani sela Bakinci juče su bili u šoku, te pričaju da ne pamte kada se ovako nešto desilo.

Svi kažu da poznaju Bojana i Draganu i da su godinama njih dvoje bili u vezi i da su sve vrijeme provodili zajedno. Zbog toga niko sa sigurnošću ne može reći šta je dovelo do toga da se Suručić pokuša ubiti u dvorištu njene kuće.

– Zadnjih nekoliko godina doslovno se nisu razdvajali, uvek su bili sretni i zato ne znam šta je dovelo do toga. Dragana živi u našem selu s majkom, bratom, snahom i njihovom djecom – rekla je jedna mještanka Bakinaca.

– Bojan ju je zvao da izađe ispred kuće da pričaju, ali ona navodno nije htjela. Zatim joj je rekao da će se ubiti ako ne izađe. Ona mu je, kako sam čuo, vjerovatno u ljutnji, navodno odgovorila da to i uradi – prepričava ovaj mještatnin.

Kaže da je zatim Suručić izvadio pištolj i pucao sebi u glavu.

– Tada je nastao pravi haos, niko nije očekivao da će to uraditi. Navodno se sve to desilo pred malom djecom njenog brata. Oni su odmah pozvali Hitnu pomoć, ali je mladić bio u jako teškom stanju – ističe pomenuti sagovornik.

Međutim, u Bakincima se juče mogla čuti i druga verzija ove priče.

Prema toj verziji, nakon što je Dragana rekla da je trudna i da se planira udati za svog dugogodišnjeg momka njena porodica se navodno usprotivila tome.

– Sve to podsjeća na ona tužne filmove – oni se vole ali porodica brane da budu zajedno. Zbog toga je Bojan u nedjelju došao do njihove kuće da ih ubijedi da joj dozvole da živi s njim. Kada je vidio da oni to ne dozvoljavaju, on je pucao sebi u glavu iz pištolja – pojasnio je sagovornik.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime