GORČIN POPOVIĆ: LAŽNI CAR ŠĆEPAN MALI U KOŽI NEJAKOG NEŠIĆA

0

BANJALUKA – Progovori samozvani i samoizabrani lider DNS Nenad Nešić koji je pokušao da ”DRPI” stranku od Marka Pavića.

Ili je čovjek politički diletant, pa nije čitao statut u kome piše kako se bira novi predsjednik ili je sebi umislio da je sila od ovoga svijeta, pa da može kako hoće.

Zapetljao se Nešić, jer šta god da uradi biće pogrešno. Od Pavića ne može da traži podršku, jer mu je zabio nož u leđa. Ako bude gurao kandidata DNS za gradonačelnika Prijedora doći će u nemilost kod Dodika, ako podrži Dodikovog kandidata izgubiće nepostojeće povjerenje u razbucanoj skalameriji DNS-u.

Ne može Nešić ništa da obnovi i ništa da riješi sa svojim skromnim političkim znanjem i ostaje mu da napada i blati ljude u DEMOS-u. Nešić treba da shvati da DNS prije izbora i nakon izbora nisu isto, jer se stranka pocijepala na dva dijela. Priča kako je DNS jedinstven i da je zadržao birače je šuplja, jer se pocijepalo i biračko tijelo.

Kada je DNS, kao partija, predložila Aćimovića za ministra u Savjet ministara Nešić je protivno odluci organa partije samovoljno predložio Božovića, jer je on punac od njegovog brata. Nešić je ovu svoju zloupotrebu funkcije nazvao „pobjedom razuma“. Sve što je u Nešićevom privatnom interesu je razumno i opravdano, a sve ono što mu nije u interesu je nerazumno i neprihvatljivo.

Na platformi svoga ličnog i isključivog interesa Nešić pokušava da politički djeluje, a ponijelo ga, pa je umislio da bi on mogao kao samozvani lider DNS postati i neki bitan politički faktor u Republici Srpskoj. Neka hvala.

Piše: Gorčin Popović

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime