Sud potvrdio isključenje Selaka iz SP-a i raspuštanje Gradskog odbora u Banjaluci

0

BANJALUKA – Osnovni sud u Banjaluci donio je danas rješenje kojim je potvrđeno isključivanje Gorana Selaka iz SP, kao i raspuštanje Gradskog odbora SP Banjaluka.

Na ovaj način Sud je ukinuo svoju ranije izrečenu privremenu mjeru obezbjeđenja kojom je bilo suspendovano isključenje Selaka iz SP kao i raspuštanje Gradskog odbora Banjaluka.

Predsjednik SP Petar Đokić izjavio je da pozdravlja odluku Suda, te da je ona očekivana. “Usljed grubog kršenja Statuta SP, Glavni odbor SP donio je odluku o isključenju iz članstva Maksima Skoke, Gorana Selaka i Milenka Savanovića. SP je ozbiljna i odgovorna partija koja ne može trpiti grubo kršenje našeg Statuta, akata i pravila. Svaka vrsta destruktivnog, nepolitičkog i nasilnog ponašanja biće sanksionisana. Naša odluka je demokratska, utemeljena na našem Statutu i drago mi je da ju je Sud u Banjoj Luci takvom i shvatio”, saopšteno je iz Socijalističke partije.

Podsjećamo da je Glavni odbor SP 26. januara ove godine isključio iz članstva Maksima Skoku, Gorana Selaka i Milenka Savanovića, dok je Izvršni odbor SP-a 29. januara godine raspustio Gradski odbor SP u Banjaluci.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime