Cvijanovićeva uručila odlikovanja pripadnicima odreda oružanih snaga Rusije

0

ISTOČNO SARAJEVO – Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović uručila je danas u sjedištu Republike Srpske u Istočnom Sarajevu odlikovanje i zahvalnice pripadnicima odreda oružanih snaga Ruske Federacije koji je u Republiku Srpsku došao na poziv najviših zvaničnika Republike Srpske, s ciljem pružanja pomoći u borbi protiv pandemije KOVID-19, izazvane virusom korona.

Predsjednica Cvijanović odlikovala je Medaljom zasluga za narod komandanta odreda oružanih snaga Ruske Federacije, pukovnika Maksima Petroviča Sologubova za izuzetan doprinos u pružanju podrške i medicinske pomoći u borbi protiv pandemije Kovid – 19, izazvane virusom korona, kao i učvršćenju saradnje između Ruske Federacije i Republike Srpske.

Kao izraz neizmjerne zahvalnosti, poštovanja i nesebične podrške Republici Srpskoj, predsjednica Cvijanović uručila je  stručnom timu iz Ruske Federacije 23 zahvalnice „Amblem Republike Srpske“.

Uručivanju odlikovanja i zahvalnica u sjedištu Republike Srpske u Istočnom Sarajevu prisustvovao je ambasador Ruske Federacije u BiH Petar Ivancov.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime