Tokom policijskog časa: Žestog sukob Grobara i Delija, bilo i pucnjave

0

BEOGRAD – Navijači Partizana i Crvene zvezde, one najratobornije frakcije oba tabora, sukobile su se oko 15 sati na potezu od Titovog muzeja, stadiona Partizana i Prokopa, gdje se odigrao sukob kao iz akcionih filmova.

Kako piše “Telegraf.rs“, bilo je i pucnjave, što je posljednjih godina, nažalost, redovan način obračuna sve opasnijih navijačkih grupacija.

Nije poznato da li je neko od aktera velike tuče ranjen ili teže povrijeđen.

Do udarnog okršaja došlo je pošto su, navodno, navijači Zvezde pripremili napad na protivnički tabor u blizini stadiona Partizana, u tuči je sa obje strane učestvovalo po 20-25 lica naoružani sada već standardnim “navijačkim rekvizitima” i tvrdim predmetima.

Sukob se najprije odigrao u okolini stadiona crno-bijelih, tu je došlo i do pucnjave, a kasnije se grupa razbježala, te se druga veća tuča desila kod željezničke stanice Prokop.

Navodno, razlog pojačane tenzije među dvije zaraćene strane posljednjih dana je “grafitaški rat” koji je buknuo na ulicama srpske prijestonice.

Ne zna se pouzdano ko je započeo sa šaranjem grafita druge strane, išarani su i murali nekih od preminulih pripadnika oba tabora, što je još više ustalasalo duhove, a epilog tenzije je brutalna tuča.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime