NOVAK ĐOKOVIĆ govori na otvaranju nacionalnog teniskog centra u Banjaluci

0

BANJALUKA – Nacionalni teniski centar Teniskog saveza Republike Srpske biće otvoren večeras u 20 časova u banjalučkom parku “Mladen Stojanović”, a na samom otvaranju će govoriti i Novak Đoković, navodi Srpskainfo.

Imaćemo obraćanje Novaka Đokovića, a očekujemo dolazak njegovog oca Srđana. Biće tu predstavnici institucija i mnogi drugi gosti. Pozivamo sve građane koji vole sport, koji cijene Novaka da dođu i vide šta smo uradili. Naravno, molimo ih da dođu ranije jer će broj mjesta biti ograničen zbog poštovanja epidemioloških mjera – rekao je predsjednik Teniskog saveza Republike Srpske Draško Milinović i dodao:

– Svi znamo kako je počela ova ideja i ono što je najbitnije je da nismo odustali od izgradnje nacionalnog teniskog centra. Uspjeli smo u veoma kratkom roku da izvedemo sve radove i moram reći da su  svi radovi izvršeni po najvišim svjetskim teniskim standardima. Jedna od stvari na koju smo ponosni je rasvjeta koja je preko 2000 luksa i koja omogućava da se ovdje igraju najkvalitetniji turniri. Na samom otvaranju predviđen je jedan audio-vizuelno scenski spektakl poštujući naravno sve mjere koje je propisao Institut za javno zdravstvo. Želimo da ispoštujemo sve mjere, ali naravno i da poručimo svima koji vole sport, koji vole tenis da život ide dalje – rekao je Milinović.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime