Čubrilović: Cilj da DEMOS bude u svim lokalnim skupštinama

0

GRADIŠKA – Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović izjavio je danas da je cilj ove stranke da postane parlamentarna u svim lokalnim zajednicama u regijama Banjaluka, Gradiška i Prijedor, ali i ostalim lokalnim skupštinama u Republici Srpskoj.

“Situacija u Demosu dva mjeseca pred lokalne izbore je veoma dobra i postoji entuzijazam članova i želja da ostvare dobar rezultat. Cilj je da budemo dio skupštinske većine gdje god je to moguće, a vjerujem da ćemo u velikom broju sredina biti presudan politički faktor u formiranju lokalne vlasti”, rekao je Čubrilović novinarima u gradiškom Kulturnom centru nakon sastanka regionalnih odbora Demosa Banjaluka, Gradiška i Prijedor.

Prema njegovim riječima, na kandidatskim listama Demosa za odbornike u lokalnim skupštinama su ljudi koji su u svojim sredinama prepoznatljivi po svom političkom i profesionalnom radu.

“Kandidatska lista Demosa u Gradišci, čiji je nosilac predsjednik Regionalnog i Gradskog odbora stranke Vladimir Janković, aktuelni potpredsjednik gradske skupštine u Gradišci, inženjer i privrednik, je u cjelini za primjer i od njih očekujemo veoma dobar rezultat”, istakao je Čubrilović.

Janković je rekao je da Demos na lokalnim izborima u regiji koja obuhvata Gradišku i opštine Laktaši, Srbac i Prnjavor očekuje oko devet odborničkih mandata u lokalnim skupštinama.

“U gradskoj skupštini u Gradišci trenutno imamo tri odbornika, a cilj nam je da na nerednim izborima osvojimo pet odborničkih mandata”, rekao je Janković.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime