Aćić : Puna podrška Nenadu Nešiću, vrijeme je da idemo u opoziciju

0

BANJA LUKA – Marko Aćić, potpredsjednik  DNS-a, dao je punu podršku predsjedniku stranke Nenadu Nešiću i narodnom poslaniku Aleksandru Glavašu, kao i njihovim stavovima da DNS treba da ide u opoziciju i na taj način bar djelimično sačuva devastirano dostojanstvo, saznaje ”Srpska danas” iz izvora bliskih banjalučkom DNS-u.

Aćić je odranije poznat po otvorenom  animozitetu prema SNSD-u i Miloradu Dodiku i jedini je republički funkcioner koji je, kao direktor Sekretarijata za izbjegla, raseljena lica i migracije RS, primio Draška Stanivukovića  i s njim razgovarao o projektima kojima se bavi ova institucija.

Prije dva dana saradnicima u Sekretarijatu za izbjegla, raseljena lica i migracije RS, Aćić je rekao kako mu je iz stranačkog vrha naređeno da podnese ostavku na tu poziciju i da će to bez razmišljanja i uraditi, jer ni on ni DNS nemaju budućnosti u koaliciji sa SNSD.

Aćić se, odmah nakon ostavke Marka Pavića, koji mu je bio dugogodišnji mentor, prilagodio novom stranačkom  šefu Nenadu Nešiću i njegove naloge bespogovorno sluša.

Nakon izbora Nenada Nešića za v.d. predsjednika DNS-a postao je jedan od njegovih najbližih saradnika, a jedno vrijeme je bio i Nešićev savjetnik u JP ’’Putevi RS’’. (S.D)

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime