ČUBRILOVIĆ: UZ KVALITETNU SARADNJU SRPSKA MOŽE REALIZOVATI SVE CILJEVE

0

PALE – Predsjednik Demokratskog saveza /Demos/ Nedeljko Čubrilović izjavio je danas na Palama da Republika Srpska samo uz kvalitetnu saradnju može da realizuje sve ciljeve koje je zacrtala, ali i da riješi sve prepreke koje se postavljaju pred nju.

“Ova politička stranka radi na kompromisu, ne samo unutar nje, već i na kompromisu sa partnerima, ali i onima koji žele da budu opozicija”, rekao je Čubrilović novinarima nakon sastanka sa članovima Regionalnog odbora Demosa Sarajevsko-romanijske regije.

Prema njegovim riječima, današnji sastanak je pokazao da Demos u svim opštinama ove regije ima veoma ozbiljne ljude, sa zrelim i zdravim razmišljanjima, posvećene političkom radu, ali i građanima i svojoj lokalnoj zajednici.

“Raduje nas činjenica da je to tako i bićemo na raspolaganju tim ljudima sa svim svojim kapacitetima i mogućnostima, da uspiju u svojim namerama”, istakao je Čubrilović.

On je dodao da je Demos na prethodnim lokalnim izborima ostvario jedan od najboljih rezultata u Sarajevsko-romanijskoj regiji, te da je danas bila prilika da se sagleda stanje i sumiraju rezultati, jer pandemija virusa korona nije dozvoljavala da se to učini ranije.

Predsjednik Opštinskog odbora Demosa Pale Dejan Kojić izjavio je da je ova politička stranka u Sarajevsko-romanijskoj regiji u vlasti na Palama, na Sokocu, u Istočnom Novom Sarajevu, te u Skupštini grada Istočno Sarajevo.

On je rekao da su predsjednici opštinskih odbora Demosa podnijeli izvještaj rukovodstvu stranke o stanju u odborima, kao i da su zaključili da se ovoj političkoj partiji pristupa sve veći broj ljudi, jer svi opštinski rukovodioci i imenovani predstavnici iskreno rade u interesu svojih lokalnih zajednica i njenih građana.

Kojić je zahvalio Čubriloviću i rukovodstu partije na podršci koju pruža Regionalnom odboru Demosa i svim opštinskim odborima.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime