Od danas do subote revakcinacija Sputnjikom V u Banjaluci

0

BANJALUKA – Dom zdravlja Banjaluka će od danas do subote, 4. septembra organizovati revakcinaciju građana drugom dozom vakcine Sputnjik V.

Revakcinisana će biti lica koja su prvu dozu vakcine Sputnjik V primila od 11. juna do 19. jula, saopšteno je iz Doma zdravlja Banjaluka.

Na vakcinalnom punktu u hali Banjalučkog velesajma danas će, uz revakcinaciju koja će se održati od 8.00 do 17.00 časova, biti organizovana imunizacija bez prethodnog naručivanja za sva lica koja žele da se vakcinišu prvom dozom vakcina AstraZeneka i Sinovak.

U Doboju revakcinacija Sputnjkom V do petka

Dom zdravlja u Doboju od danas organizuje revakcinaciju građana drugom komponentom Sputnjika V prema utvrđenom terminu.

Revakcinacija će biti vršena do petka, 3. septembra, na vakcinalnom punktu u prostorijama Higijensko-epidemiološke službe.

Iz Doma zdravlja poručuju da će svaki građanin koji čeka revakcinaciju drugom dozom Sputnjik V biti pozvan na svoj termin za vakcinaciju.

Iz ove zdravstvene ustanove su apelovali da građani ne dolaze na vakcinalni punkt bez prethodno zakazanog termina, jer će u tom slučaju biti vraćeni.

Građani koji se ne mogu odazvati na revakcinaciju u ovom periodu biće naknadno pozvani za novi termin.

Vakcinacija prvom dozom vakcina prema planiranom rasporedu će se odvijati uporedo sa procesom revakcinacije na vakcinalnom punktu koji se nalazi pored Centra za fizikalnu rehabilitaciju i koji je adekvatno obilježen, objavljeno je na Fejsbuk stranici Doma zdravlja Doboj.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime