Marković, Bojić i Dubravac sprovedeni u Republičko javno tužilaštvo

0

BANJALUKA – Saša Marković, Slavko Bojić i Dragan Dubravac sprovedeni su u Republičko javno tužilaštvo, a nakon obrade biće poznato da li će im biti određene mjere pritvora.

– Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske predali su danas Posebnom odjeljenju za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala Republičkog javnog tužilaštva tri lica koja su juče lišena slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo “zloupotreba službenog položaja ili ovlašćenja” – saopšteno je iz MUP-a Srpske.

Pomenuta lica, slobode su lišena juče, a u okviru policijskih aktivnosti izvršeni su pretresi na osam lokacija koje koriste lica lišena slobode.

Iz MUP-a Srpske navode da istragom u ovom predmetu rukovodi Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala Republičkog javnog tužilaštva.

Direktor Instituta za javno zdravstvo, Branislav Zeljković, priveden je sinoć u Banjaluci, i on bi trebao biti naknadno sproveden u RJT.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime